The Elder Scrolls Online: Morrowind (XboxOne)

9,99

10 na zalogi

10 na zalogi

Izdal: Bethesda Softworks
Datum izida: 25.03.2021
Zvrst: MMORPG
Platforma: Xbox One

Morrowind seže onkraj tradicionalnih MMO-razširitev, saj vsebuje ogromno sveže vsebine, namenjene tako obstoječim kot novim igralcem. 

Novo poglavje sage ESO, namenjeno vsem! 

  • Novi igralci lahko takoj skočijo v igro in začnejo s pustolovščino, ne da bi prej igrali ESO. 

  • Obstoječi igralci: veterani lahko v razširitev vzamejo obstoječega junaka, ki se mu bo vsebina dobro postavila po robu.

  • Ste že nekoliko zarjaveli? Summerset je odlična priložnost, da se vnovič podate v ESO. Namestite igro, prijavite se in začnite igrati!

Vrnite se v Morrowind: Vvanderfell je največje področje, ki so ga v ESO dodali po izidu, in geografsko oživlja to klasično igro. Podajte se na nevarno popotovanje skozi legendarne kraje sedemsto let pred Elder Scrolls III, od pristanišča Seyda Neen do vulkanskih Ashlands ter veličastnega mesta Vivec, ki so ga takrat še zidali. 

Nov lik, The Warden. Warden je prvi novi poklic od izida ESO, ki ga spremlja mogočen sobojevnik, medved.

Neverjetna ESO-zgodba: Morrowind se odvija sedemsto let pred dogodki v The Elder Scrolls III. V njem pomagamo legendarnemu bojevniku-poetu Vivecu vnovič priti do moči in rešiti svet pred uničenjem.

Nov način PvP, Battlegrounds. ESO slovi po bitkah igralca proti igralcu v odprtem svetu, v katerem se spopade na stotine sodelujočih. Novi način PvP v arene postavi po štiri sprte igralce na vsako stran. Kako visoko se boste povzpeli?

Šifra: 6961 Kategorija:

Go to Top