Sonic Colours Ultimate – Launch Edition (Xbox One & Xbox Series X)

39,99

10 na zalogi

10 na zalogi

Izdal: SEGA
Datum izida: 01.10.2021
Zvrst: Akcije
Platforma: Xbox One

Pridružite se Sonicu v švigajoči pustolovščini, kakršne še ni bilo! Zlobni dr. Eggman je postavil gromozanski zabaviščni park med zvezdami, v katerem mrgoli naprav in drugih privlačnosti … napajajo pa ga ujeti tujski organizmi. Sonic jih rešuje in s tem pridobiva edinstvene moči, obišče pa kar šest raznolikih, barvitih svetov, polnih nevarnih sovražnikov in ovir. Sonic Colors Ultimate vsebuje bistveno izboljšano grafiko, dodatne elemente, nov igralni način in izboljšano igranje, tako da je to resnično ultimativna inačica. 

  • Sonicovska hitrost in neprestana akcija: pospešite do hitrosti bliska, švignite čez svetove, v katerih vas čakajo številni izzivi, in krmarite mimo nevarnih ovir. Če boste pospeševali natančno in v ritmu, boste dosegli zares neverjetno hitrost! 

  • Zabaviščni park med zvezdami: raziščite okolja, ki vas kar posrkajo vase, na primer Sladko planino iz slaščic in Akvarij s številnimi bazeni. Svetovi krožijo okrog zvezdnega zabaviščnega parka! 

  • Posebne moči: rešena bitjeca Sonicu dajo moč za pretvorbo v druge oblike in iskanje skrivnosti širom parka. Med drugim prehajate skozi trdne predmete in najdete drugotne poti. 

  • Ultimativna inačica: Sonic Colors je na razpolago za vse sisteme in je zaradi odlične grafike (4K na PlayStationu in Xboxu), izboljšanega nadzora ter drugih nadgradenj boljši kot kadarkoli. 

  • Način Rival Rush: preizkusite se v tekmi z Metal Sonicom. Prehitite ga in odklenili boste lepe nagrade!

Šifra: 7547 Kategorija:

Go to Top