Human: Fall Flat – Anniversary Edition (Xbox Series X)

29,99

10 na zalogi

10 na zalogi

Izdal: Curve Digital
Datum izida: 12.11.2021
Zvrst: Miselne
Platforma: Xbox Series X

Human: Fall Flat je lahkotna, zabavna ploščadna igra, umeščena v svet plavajočih sanjarij. Vsaka sanjska stopnja prispeva novo okolico, skozi katero se podate, od graščin, gradov in azteških piramid do zasneženih planin, strašljive noči in industrijske cone. Skozi stopnje je mogoče vedno ubrati več poti, ugankarsko-spretnostna zasnova pa nagrajuje veščino. Seveda okornost vašega lika ne olajšuje postopka in namere gredo kaj hitro po zlu, naj gre za skakanje, plezanje, nošnjo ali zibanje. Posledice pa so vedno skrajno smešne! A nič bati, če vaš človeček strmoglavi v globino, saj se hitro spet pojavi, nared za nadaljevanje podviga.

  • Več človečkov za več norosti: v spletnem večigralstvu za do osem sodelujočih je Human: Fall Flat še posebej zabaven in odbit. Igralci si lahko med sabo pomagajo ali nagajajo.
  • Ugankarska krivulja: uganke počasi postajajo vse bolj kompleksne in nagrajujejo raziskovanje.
  • Prilagoditev lika: svojega človečka lahko oblečete, kakor želite, in ga spremenite v kuharja, padalca, rudarja, astronavta ali nindžo. Ločeno lahko pobarvate glavo ter zgornji in spodnji del telesa!

Šifra: 8168 Kategorija:

Go to Top