Bus Simulator 21 – Day One Edition (Xbox One)

49,99

3 na zalogi

3 na zalogi

Izdal: Astragon
Datum izida: 07.09.2021
Zvrst: Simulacije
Platforma: Xbox One

V Bus Simulatorju 21 igralec osnuje lastno prevozno družbo v izmišljenem ameriškem mestu Angel Shores ali evropskem Seaside Valley ter dokaže, da je vrhunski voznik avtobusa. Igra vsebuje največ avtobusov v seriji doslej, med drugim uradno licencirane Mercedesove e-avtobuse iz serije eCitara. Sesti je mogoče za volan manjšega, dvanajstmetrskega modela z dvemi vrati ali večjega, ki ima troje vrat in meri osemnajst metrov. Prav tako so tu modeli Citara G, Citara K, najnovejša inačica Citare O 530, CapaCity in podaljšani CapaCity L. Tako kot v prejšnji inačici igre lahko igralec prevozno družbo upravlja sam ali s prijatelji v sodelovalnem spletnem načinu. Bus Simulator 21 vsebuje dvoje razprostranjenih mest, ki omogočata še več vozniške svobode, in številne novosti. Gre za najbolj popolno vozniško in upraviteljsko izkušnjo v seriji doslej!

  • Trideset uradno licenciranih avtobusov znanih proizvajalcev, vključno z mestnimi avtobusi, e-avtobusi in dvonadstropniki.
  • Številni Mercedes-Benzovi modeli iz serij Citara in CapaCity, prvič pa tudi modele eCitara!
  • Prostrani mesti, ki se naslanjata na prave ameriške in evropske metropole.
  • Številne novosti in prenovljeni gradniki.
  • Izboljšano igranje v odprtem svetu.
  • Sodelovalno večigralstvo.

Edicija Day One vsebuje zunanjosti za avtobuse v paketu USA Skin Pack in notranjosti v paketu Protect Nature Interior Pack.

Šifra: 8098 Kategorija:

Go to Top